Kauneuspalvelut

Ripsien­pidennykset sekä ripsien kestotaivutus.

Korosta silmiäsi kauniilla ripsenpidennyksillä.

Kulmakarvojen microblading pigmentointi.

Luonnollisen kauniit kulmakarvat helpottavat meikkaamista.

Omien kynsien geelilakkaukset.

Omista kynsistä käytännölliset ja huolitellut geelilakkauksella.

Hoitola:

Hoitola VS Beauty tarjoaa sinulle rentouttavan kaunistautumishetken yksilöllisissä ja lämminhenkisissä toimitiloissa aivan Porin keskustan tuntumassa. Tarjoamme laadukkaita ja ammattitaidolla toteutettuja palveluita juuri sinun toiveidesi mukaan. 

Ripsienpidennykset:

Saapuessasi ripsienpidennysten laittoon, tulethan puhtain pestyin silmin. Todella likaisille ja meikatuille ripsille/silmille en voi valitettavasti antaa takuuta.

Ripsienpidennyksillä on 7 päivän takuu. Takuun tarpeesta on ilmoitettava seitsemän päivän sisällä laitosta ja takuu on voimassa, vain jos kotihoito-ohjeita on noudatettu 100%. Takuuhuolto ei ole voimassa muualta huoltoon tulleille.

Huomaathan, että ripsienpidennysten sekä ripsien kestotaivutusten ikäraja on 16 vuotta. 

Microblading kulmat

VS Brows on VS Beautyn luoma kulmabrändi. Seuraa meitä Facebookissa sekä Instagramissa, niin pysyt ajantasalla myös microbladingin osalta.

Ennenkuin saavut Microbladingiin lue nämä kolme tärkeää tiedostoa. Ne sisältävät kattavan tietopaketin microblading kulmiin liittyen.

Mitä on microblading?
Microblading enne hoitoa 
Microblading jälkihoito

Saapuminen ja peruutus

Saavuthan paikalle juuri sovittuun kellonaikaan. Ei mielellään kauheasti aiemmin, eikä myöhemmin. Päiväni ovat tiiviisti kellotettuja ja päivän ainut tauko voi mennä ohi, jos saavut kovin ajoissa. Kiitos ymmärryksestä!

Tulethan paikanpäälle yksin, tilani ovat pienet, joten ylimääräisiä ei valitettavasti mahdu. Saamme näin myös työrauhan palveluntarjoajalle.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista ajoista yrityksellä on oikeus periä 50% palvelun hinnasta. Peruuttamattomista ajoista yritys veloittaa 100% palvelun hinnan.